مشکل تایپ فارسی در WebMail تالار گفتگوی شرکت رادکام » میزبانی(هاست) ویندوز » مشکل تایپ فارسی در WebMail پاکنوش صفی یاری رتبه کاربر جدید جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ خرداد ۱۳۹۰ ۲۲:۴۳ تعداد پاسخ ها 1 مشکل تایپ فارسی در WebMail توسط پاکنوش صفی یاری ۴۸۶۹ روز قبل سرویس Email را از رادکام گرفته ام. برای دسترسی به ایمیل های خود از طریق وب از آدرس http://webmail.golssa.com استفاده می کنم. پس از تایپ متن mail به فارسی و ارسال آن به Yahoo و Gmail بجای تمامی حروف فارسی علامت سوال (?) دیده می شود. در صورتیکه همان متن فارسی از طریق Account Yahoo و Gmail را برای دیگران ارسال می کنم و هیچ مشکلی برای دیدن متن فارسی ارسالی وجود ندارد. فکر می کنید مشکل از کجاست؟ لطفا مرا راهنمایی کنید. محمد حسین فرجی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۶ فروردین ۱۳۸۷ ۱۸:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد حسین فرجی ۴۸۶۸ روز قبل مشکل در Encoding ایمیل شماست. به قسمت تنظیمات ایمیل بروید و آن را ویرایش کنید. باید Encoding ایمیل های ارسالی شما به Unicode یا UTF-8 تغییر پیدا کند ابراهیم پاکدل جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مهر ۱۳۹۰ ۱۹:۵۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط ابراهیم پاکدل ۴۸۰۲ روز قبل برو خدا رو شکر کن من که اصلا سرویسم باز نمیشه پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز