عدم عبور از مرحله ششم در نصب جوملا تالار گفتگوی شرکت رادکام » میزبانی(هاست) ویندوز » عدم عبور از مرحله ششم در نصب جوملا جمال الدین تراز رتبه کاربر جدید جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ ۱۳:۱۹ تعداد پاسخ ها 1 عدم عبور از مرحله ششم در نصب جوملا توسط جمال الدین تراز ۴۶۳۳ روز قبل سلام بر دوستان من جوملا رو روی پلسک آپلود کردم موقع نصب همین که به مرحله ششم یعنی تنظیمات اصلی می رسم و اطلاعات رو وارد می کنم بعد از کلیک روی ادامه اما زمان بسیار زیادی سپری میشه و فقط همین لوگوی لودینگ در حال چرخیدنه و اتفاقی نمیفته یعنی به مرحله هفت که حذف فایل اینستال هست نمیرسه چه باید کرد؟ عباس جلالی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ تیر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط عباس جلالی ۴۴۷۷ روز قبل منم اینمشکلو دارم سعید قائدی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ اسفند ۱۳۸۷ ۱۱:۰۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط سعید قائدی ۴۴۵۹ روز قبل سلام اگر هاست شما ویندوز است قبل از زدن کلید پایانی فایل configuration.php را ایجاد کنید و پریمژن آن را فول قرار دهید پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز