معرفی فایل های با پسوند flv به plesk تالار گفتگوی شرکت رادکام » میزبانی(هاست) ویندوز » معرفی فایل های با پسوند flv به plesk رادکام ادمین رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار، مدیر تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ آذر ۱۳۸۵ ۰۹:۵۵ تعداد پاسخ ها 87 معرفی فایل های با پسوند flv به plesk توسط رادکام ادمین ۶۱۸۳ روز قبل آقا سلام علیک من یک سری لینک مستقیم به فایل هایی با پسوند flv توی صفحاتم گذاشتم. منتها وقتی روی اونها کلیک می کنم خطای File not found دریافت می کنم. الان من باید چیکار کنم که این پیغام رو دریافت نکنم. الهی پیر شی ننه! یه جواب سر راست بده، بچه رو گاز ته نگیره. مرسی رادکام ادمین رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار، مدیر تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ آذر ۱۳۸۵ ۰۹:۵۵ تعداد پاسخ ها 87 توسط رادکام ادمین ۶۱۸۳ روز قبل به این لینک مراجعه کنید مشکلتان حل می شود : http://www.hostingchitchat.com/1366-plesk-for-windows-adding-mime-types-to-iis.html پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز