سرعت کند در ftp تالار گفتگوی شرکت رادکام » میزبانی(هاست) ویندوز » سرعت کند در ftp رادکام ادمین رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار، مدیر تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ آذر ۱۳۸۵ ۰۹:۵۵ تعداد پاسخ ها 87 سرعت کند در ftp توسط رادکام ادمین ۶۱۸۲ روز قبل با سلام من قصد اپلود کردن مامبو را دارم که 18 مگابایت حجم دارد ولی با اینترنت adsl 128 یک روز کامل می گزرد ولی اپلود کامل نمی شود . امکان فرستادن فایل زیپ و انزیپ در سرور وجود ندارد . ممکن است راهنمایی کنید علیرضا محمدمیرزا رتبه کاربر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ آذر ۱۳۸۵ ۱۷:۳۵ تعداد پاسخ ها 39 توسط علیرضا محمدمیرزا ۶۱۸۱ روز قبل سلام تا جایی که من یادم می آد حجم مامبو یه چیزی نزدیک 6 مگ بیشتر نیست. البته فایل زیپ شده اش! بعدشم چرا انقدر دردسر می کشی؟ فایل زیپ رو بفرست بالا بعد از بچه های رادکام درخواست unzip کن. انجامش میدن برات. موفق باشی. پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز