چگونه یک دیتا باس بسازم ؟؟؟ تالار گفتگوی شرکت رادکام » میزبانی(هاست) ویندوز » چگونه یک دیتا باس بسازم ؟؟؟ منصور آیت الهی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ اسفند ۱۳۸۶ ۱۰:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 چگونه یک دیتا باس بسازم ؟؟؟ توسط منصور آیت الهی ۶۰۴۴ روز قبل من میخوام برنامه مدیریت محتوا نصب کنم آیا دیتا بای باید یاخت ؟؟؟ اگه میخواد چیجوری بسازم کامل توضیح بدین ممنون میشم این phpmyadmin چیه و چی جوری راش بندازم ؟؟؟ من آماتور آماتورم ببخشید مهدی عباسیان رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ تیر ۱۳۸۵ ۱۶:۳۷ تعداد پاسخ ها 93 توسط مهدی عباسیان ۶۰۲۳ روز قبل من میخوام برنامه مدیریت محتوا نصب کنم آیا دیتا بای باید یاخت ؟؟؟ اگه میخواد چیجوری بسازم کامل توضیح بدین ممنون میشم این phpmyadmin چیه و چی جوری راش بندازم ؟؟؟ من آماتور آماتورم ببخشیدباید از بخش home در plesk روی Databases که وسطای صفحه هست کلیک کنی. سپس Add new database رو بزنی. توی این بخش میتونی پایگاه دادهات رو درست کنی.ظاهرا میزبانی ویندوز گرفتی. من میزبانی لینوکس دارم. که توی اون وقتی پایگاه داده رو میسازیم و قتی روی اون پایگاه داده کلیک میکنیم گزینهای با نام DB WebAdmin داره که اگه روش کلیک کنیم phpmyadmin باز میشه.پیروز باشی. پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز