اضافه کردن یک رکورد از نوع CNAME به DNS تالار گفتگوی شرکت رادکام » میزبانی(هاست) ویندوز » اضافه کردن یک رکورد از نوع CNAME به DNS مهدی عزیزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ اَمرداد ۱۳۸۷ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 اضافه کردن یک رکورد از نوع CNAME به DNS توسط مهدی عزیزی ۵۹۰۹ روز قبل اضافه CNAME به DNS یک رکورد از نوع CNAME به DNS اضافه کردم که در آن Host=*.domain.com value = domain.com این رکورد باید تمام subdomain ها را به خود diomain.com بفرستد. البته این کار را من امتهان کردم و روی سرور هایی که فقط یک دامنه را میزبانی می کنند کار می کند. ولی در سرور هایی که چندین دامنه را میزبانی میکنند کار نمیکند. خطایی که با آن مواجه می شوم 1. hosting for this domain is not configured یا 2. there's no such domain registered in Parallels Plesk Control Panel لطفا مرا راهنمایی فرمایید مهدی عزیزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ اَمرداد ۱۳۸۷ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی عزیزی ۵۹۰۶ روز قبل یک مهندس خوش تیپ پیدا نمی شه به ما جواب بده ؟ اگر نوشته هام مبهمه بگین تا توضیح بدم شیما دهباشی رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ خرداد ۱۳۸۵ ۰۸:۳۹ تعداد پاسخ ها 56 توسط شیما دهباشی ۵۸۳۷ روز قبل این به ساختار چیزی که در پلسک تعریف کردید برمی گرده. تعریف پلسک در نسخه های قدیمی از چیزی که شما نوشتید اینه که یک subdomain به نام * وجود دارد و چون نیست پلسک خطا می ده! البته فکر کنم جدیدا این مساله را به طور کامل support می کنه پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز