در approved , nic.ir کردیم، حالا چه کنیم؟ تالار گفتگوی شرکت رادکام » میزبانی(هاست) ویندوز » در approved , nic.ir کردیم، حالا چه کنیم؟ فرشاد گداروند رتبه کاربر جدید جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ اسفند ۱۳۸۶ ۱۷:۳۸ تعداد پاسخ ها 1 در approved , nic.ir کردیم، حالا چه کنیم؟ توسط فرشاد گداروند ۶۱۱۸ روز قبل بعد از اینکه دامنه را در approved , nic.ir کردیم در چه قسمتی و چه طور شروع به کار کنیم؟ مهدی عباسیان رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ تیر ۱۳۸۵ ۱۶:۳۷ تعداد پاسخ ها 93 توسط مهدی عباسیان ۶۱۱۷ روز قبل بعد از اینکه دامنه را در approved , nic.ir کردیم در چه قسمتی و چه طور شروع به کار کنیم؟ راستش رو بخوای من چیزی از دامنههای ir نمیدونم و در نتیجه از approved کردن در nic.ir . ولی با توجه به اینکه پرسشتان را در تالار میزبانی ویندوز پرسیدهاید و نه بخش ثبت دامنه گمان میکنم منظورتان چگونگی آغاز راهاندازی سایتتان است. برای این کار به یکی از دو روش زیر میتوانید عمل کنید: ۱. ساختن صفحهها با برنامهای مانند FrontPage در ویندوز و یا Quanta Plus در لینوکس. ۲. بهکارگیری یک سامانهی مدیریت پورتال مانند مانا یا یک CMS ( سامانهی مدیریت محتوا) مانند میترا . اولی برای رادکام هست و تجاری ، دومی هم رایگان است. همچنین برای آشنایی با html که بیگمان به دردتان خواهد خورد http://html.ir را ببینید که باز هم برای رادکام هست. پاینده باشید. ارش حمیدیان رتبه کاربر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۶ ۱۵:۴۶ تعداد پاسخ ها 28 توسط ارش حمیدیان ۶۱۱۲ روز قبل دوست عزیز سلام اگر شما فضا هم خریداری کردید که با آدرس اف تی پی مثل:ftp://ftp.com و با یوزر ftp که در نتیجه می توانید فایل های خود را بر روی اینترنت بگذارید.من نمی دونم چرا سایت من را nicتایید نمی کند پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز