با سلام دوستان کدام cms بهتر و زیباتر است برای سایت پیچیده و گسترده؟ تالار گفتگوی شرکت رادکام » میزبانی(هاست) ویندوز » با سلام دوستان کدام cms بهتر و زیباتر است برای سایت پیچیده و گسترده؟ ارش حمیدیان رتبه کاربر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ اسفند ۱۳۸۶ ۱۵:۴۶ تعداد پاسخ ها 28 با سلام دوستان کدام cms بهتر و زیباتر است برای سایت پیچیده و گسترده؟ توسط ارش حمیدیان ۵۹۷۱ روز قبل Joomla 1.0.15 Visit CMS Click to install Mambo 4.6.5 Visit CMS Click to install XOOPS 2.0.18.1 Visit CMS Click to install Drupal 6.2 Visit CMS Click to install E107 0.7.11 Visit CMS Click to install PHP Nuke 8.0 Visit CMS Click to install PHP Fusion 6.01.15 Visit CMS Click to install Joomla 1.5.3 Visit CMS Click to install Mitra CMS 1.0.6 مهدی نواب جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۹ شهریور ۱۳۸۷ ۱۰:۵۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی نواب ۵۹۰۶ روز قبل joomla . فقط جوملا ورژن Joomla 1.5.7 . مهدی عباسیان رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ تیر ۱۳۸۵ ۱۶:۳۷ تعداد پاسخ ها 93 توسط مهدی عباسیان ۵۸۹۳ روز قبل من با مامبو و میترا کار کردهام. از میترا راضیتر بودهام و الان هم بیش از یک سال هست که دارم با اون کار میکنم:http://www.khorshidvash.com پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز