نصب جوملا تالار گفتگوی شرکت رادکام » میزبانی(هاست) ویندوز » نصب جوملا رادکام ادمین رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار، مدیر تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ آذر ۱۳۸۵ ۰۹:۵۵ تعداد پاسخ ها 87 نصب جوملا توسط رادکام ادمین ۵۸۴۸ روز قبل سلام. من برنامه cms جوملا(ویندوز) رو میخوام روی سایت نصب کنم. فایل رو باید کجا آپلود کنم؟چطوری از حالت زیپ خارج کنم؟هاست من ویندوز هستش. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین مهدی عباسیان رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ تیر ۱۳۸۵ ۱۶:۳۷ تعداد پاسخ ها 93 توسط مهدی عباسیان ۵۸۳۷ روز قبل 1. پلسک امکان unzip نداره.2. پیشنهاد میکنم جوملا رو روی لینوکس نصب کنی. شیما دهباشی رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ خرداد ۱۳۸۵ ۰۸:۳۹ تعداد پاسخ ها 56 توسط شیما دهباشی ۵۸۳۷ روز قبل با سلام پلسک در ویندوز unzip داره . البته 8.2 مشکل داشت ولی در نسخه های جدیدش کافیه که در file manager بر روی add new file بزنید و بگید فایل را پس از آپلود، unzip کند. مهدی عباسیان رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ تیر ۱۳۸۵ ۱۶:۳۷ تعداد پاسخ ها 93 توسط مهدی عباسیان ۵۸۱۴ روز قبل نوشته شده توسط: شیما دهباشی با سلام پلسک در ویندوز unzip داره . البته 8.2 مشکل داشت ولی در نسخه های جدیدش کافیه که در file manager بر روی add new file بزنید و بگید فایل را پس از آپلود، unzip کند.ممنون که جواب من رو درست کردید. پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز