Domain Default page فایلها رو آپلود کردم ولی این پیام می آید تالار گفتگوی شرکت رادکام » میزبانی(هاست) لینوکس » Domain Default page فایلها رو آپلود کردم ولی این پیام می آید حسین نجفی زاده جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۸ آذر ۱۳۸۶ ۱۱:۵۰ تعداد پاسخ ها 0 Domain Default page فایلها رو آپلود کردم ولی این پیام می آید توسط حسین نجفی زاده ۶۱۶۹ روز قبل من فایلهای سایتم رو آپلود کردم ولی هر کاری می کنم صفحه اول سایت رو نمی تونم بالا بیارم فایلهای سایتم مشکلی نداره و هر صفحه ای با پسوند html هم می زارم باز هم نشان نمی دهد این پیام فقط در رایانه خودم نشان می ده ولی از رایانه های دیگران فقط یه صفحه سفید نشون می ده لطفا راهنمایی کنید من از برنامه نویسی زیاد بلد نیستم سایتم ایران نیوکه با تشکر رادکام ادمین رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار، مدیر تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ آذر ۱۳۸۵ ۰۹:۵۵ تعداد پاسخ ها 87 توسط رادکام ادمین ۶۱۶۶ روز قبل سلام شاید مشکل DNS دارید و هنوز دامنه رو به سمت رادکام نمی بینید.دامنه را ping کنید ببینید چه IP رو نشون می ده. پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز