عدم آپلود فایل تالار گفتگوی شرکت رادکام » میزبانی(هاست) لینوکس » عدم آپلود فایل رادکام ادمین رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار، مدیر تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ آذر ۱۳۸۵ ۰۹:۵۵ تعداد پاسخ ها 87 عدم آپلود فایل توسط رادکام ادمین ۶۰۹۱ روز قبل من قبلا، دستوری که برای آپلود فایل روی سرور استفاده می کردم روی سرور ردکام کار نمی ده. لطفا برای آپلود فابل راهنمائیم کنید. سوال دیگم اینه که اسکریپت ارسال میل به یک صندوق پستی رو کجا باید بذارم نوید آغه ویسی رتبه کاربر جنسیت مذکر کشور نقش ها تاریخ ثبت نام ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۱ تعداد پاسخ ها 13 توسط نوید آغه ویسی ۶۰۸۲ روز قبل من قبلا، دستوری که برای آپلود فایل روی سرور استفاده می کردم روی سرور ردکام کار نمی ده. لطفا برای آپلود فابل راهنمائیم کنید. سوال دیگم اینه که اسکریپت ارسال میل به یک صندوق پستی رو کجا باید بذارم سلام اطلاعات ارائه شده خیلی ناقص هست،شما از چه دستوری برای آپلودفایل استفاده میکردید؟ (یا چه روشی؟)الآن که کار نمیکنه چه پیغامی میده؟اگر هاستتون مجهز به پانل مدیریتی Plesk هست، حتما از اون استفاده کنید که بسیار سادهتر هست و همواره کار میکنه.شما میخواهید اسکریپت چه کاری انجام بده؟با چه زبانی این اسکریپت رو نوشتید یا میخواهید بنویسید؟آیا اکانت SMTP یا همون حساب پست الکترونیکی از جایی دارید؟آیا CMS یا سیستم مدیریت وبلاگ دارید؟راستش تا ندونیم برای چه کاری میخواهید اسکریپت استفاده کنید هیچکدوم نمیتونیم به خوبی کمک موثری داشته باشیم. پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز