نحوه فعال کردن register_globals تالار گفتگوی شرکت رادکام » میزبانی(هاست) لینوکس » نحوه فعال کردن register_globals حامد عابدینی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ فروردین ۱۳۸۶ ۱۷:۱۳ تعداد پاسخ ها 0 نحوه فعال کردن register_globals توسط حامد عابدینی ۶۳۶۶ روز قبل با سلام، چگونه می توانم مقدار register_globals که به صورت پیش فرض در فایل پیکربندی php.ini غیرفعال می باشد را برای سایت خود فعال کنم. متشکرم مجید اطلس باف رتبه کاربر جدید جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ تیر ۱۳۸۵ ۱۵:۲۷ تعداد پاسخ ها 4 توسط مجید اطلس باف ۶۳۶۵ روز قبل سلام برای این کار کافیست یک فایل متنی به نام .htaccess روی شاخه اصلی وب سایت خود upload کرده و دستور زیر را در آن قرار دهید: php_flag register_globals on برای توضیحات بیشتر راجع به .htaccess به صفحه زیر مراجعه کنید: نحوه تنظیم پارامترهای مربوط به php از طریق فایل .htaccess سعید پیروز رتبه کاربر جدید جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ خرداد ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ تعداد پاسخ ها 1 توسط سعید پیروز ۵۸۴۵ روز قبل نوشته شده توسط: مجید اطلس باف سلام برای این کار کافیست یک فایل متنی به نام .htaccess روی شاخه اصلی وب سایت خود upload کرده و دستور زیر را در آن قرار دهید: php_flag register_globals on برای توضیحات بیشتر راجع به .htaccess به صفحه زیر مراجعه کنید: نحوه تنظیم پارامترهای مربوط به php از طریق فایل .htaccess سلام من اینکارو کردم ولی error میده پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز