نشن ندادن عکسها در صحات html تالار گفتگوی شرکت رادکام » میزبانی(هاست) لینوکس » نشن ندادن عکسها در صحات html سید ابوطالب صادقی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ آذر ۱۳۸۷ ۱۳:۱۶ تعداد پاسخ ها 0 نشن ندادن عکسها در صحات html توسط سید ابوطالب صادقی ۵۸۱۵ روز قبل با سلام سوالی که من دارم این است که چرا من فالهای html عکسهای مربوط به آن را آ÷لود می کنم صفحات می آیند ولی عکسهای مربوط به آن نمی آیند در ضمن این صفحات وعکسها در سایتی دیگر ودر کامپیوتر درست کار می کند ممنون مهدی عباسیان رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ تیر ۱۳۸۵ ۱۶:۳۷ تعداد پاسخ ها 93 توسط مهدی عباسیان ۵۸۰۸ روز قبل با سلام سوالی که من دارم این است که چرا من فالهای html عکسهای مربوط به آن را آ÷لود می کنم صفحات می آیند ولی عکسهای مربوط به آن نمی آیند در ضمن این صفحات وعکسها در سایتی دیگر ودر کامپیوتر درست کار می کند ممنونبه نظر من مشکل 100٪ ناشی از درست وارد نکردن کد مکان عکس هست.ببین نشانی مکان عکس (جایی که عکس رو اونجا آپلود کردی) رو درست توی صفحهی html وارد میکنی؟ محمد محمدی داغی رتبه کاربر جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۴ بهمن ۱۳۸۶ ۰۸:۵۵ تعداد پاسخ ها 15 توسط محمد محمدی داغی ۵۷۹۳ روز قبل یه تماسی با پشتیبانی بگیر کارتو راه می ندازن پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز