چهارم اینکه در حین نصب جوملا میگه فایل configuration.php قابل خوندن نیست ولی چنین فایلی رو اصلا نتونستم پیدا کنم.منم یک فایل با این نام براش تو httpdosمی سازم و اسمشو میزارم configuration.php و پرمیشنش رو هم می کنم 777 آیا مشکلی نیست؟
.
تا جایی که یادمه اگه تنظیمهای پایگاه داده رو به درستی توش بنویسی مشکلی پیش نمییاد. راستی، این دسترسیهای ۷۷۷ رو خیلی خرج نکن! تا اونجایی که من میدونم دسترسی فایلها باید ۶۴۴ (644) باشه.
سلام مجدد
ممنون از راهنمایی هاتون,از اون جا که بخش رجیستر از من ایراد میگیره حدث می زنم ایرادم از دیتا بیس باشه.
می شه لطفا بگید تو configuration.php باید چی بنویسم, آخه من php بلد نیستم و تازه شروع به یاد گرفتنش کردم.ممنون
راستی از راهنمایی امنیتیتون فوق العاده ممنونم ولی اون موقع اونقدر اعصابم از کار نکردن این در هم بود که 777 که خوبه اگه می شد پرمیشنو 999 هم می کردمضمنا توصیه می کنم حتما با cpanel کار کنید.کمترینو کوچکترین مزیتش اینه که برای اکسترکت کردن فایلا لازم نیست با پشتیبانی هاستت تماس بگیری.upload و download ش هم خیلی راحت تره ضمنا ورژن جدیدش که اسمش یادم نیست(گمونم X3)گرافیک و دسته بندیهاش هم خیلی خوب شده.البته نمی دونم رادکام چی کار میکنه که هر کاری کنه آدم دوسش داره!