سیستم تیکت تالار گفتگوی شرکت رادکام » میزبانی(هاست) لینوکس » سیستم تیکت احسان تقوی منفرد جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۵ مهر ۱۳۸۸ ۱۹:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 سیستم تیکت توسط احسان تقوی منفرد ۵۵۲۳ روز قبل بسم تعالی با سلام ؛ میدانم این بخش برای میزبانی لینوکس است، اما خواهشاً اگر پاسخی برای مشکلم دارید بفرمائید. نمیدانم چرا نمیتوانم تیکت ارسال کنم و این خطا را میدهد که برای شما نقشی در نظر گرفته نشده است؛ در صورتیکه بنده 2 خرید داشته و هزینه ایشان را نیز پرداخت کرده ام؛ مشکل از کجاست ؟ با تشکر رادکام ادمین رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار، مدیر تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ آذر ۱۳۸۵ ۰۹:۵۵ تعداد پاسخ ها 87 توسط رادکام ادمین ۵۵۲۱ روز قبل سلام من هم همین مشکل را دارم مهدی عباسیان رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ تیر ۱۳۸۵ ۱۶:۳۷ تعداد پاسخ ها 93 توسط مهدی عباسیان ۵۴۹۳ روز قبل هنوز هم این مشکل رو دارید؟ من امروز بعد از 5 - 6 ماه که اومدم سراغ بخش تیکت درست کار میکرد. علیرضا خادم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ آبان ۱۳۸۸ ۱۸:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا خادم ۵۴۸۳ روز قبل اگر جوابی پیدا کردین به ما هم یاد بدین علیرضا خادم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ آبان ۱۳۸۸ ۱۸:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا خادم ۵۴۶۲ روز قبل i have this problem too anybody can solve it مهدی عزیزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۷ اَمرداد ۱۳۸۷ ۱۳:۲۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط مهدی عزیزی ۵۴۵۰ روز قبل منم هم بعد از کمی بحث با رادکامی ها به این روز افتادم منصوره بشارتیان رتبه کاربر جنسیت مونث کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۱ تیر ۱۳۸۶ ۱۰:۰۹ تعداد پاسخ ها 48 توسط منصوره بشارتیان ۵۴۴۴ روز قبل با سلام شما می توانید با شرکت رادکام و یا آدرس support@radcom.co.ir تماس حاصل نموده و درخواست تعریف نقش میزبانی دهید. موفق باشید علیرضا خادم جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۵ آبان ۱۳۸۸ ۱۸:۳۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط علیرضا خادم ۵۴۰۳ روز قبل چرا بعد از بحث - روحیه حقیقت جویی باعث پیش رفتشون میشه -مشتری مثل طلاست نباید به راحتی از دستش دادو باید نظرش رو جلب کرد -هیچ کسی از انتقاد سازنده نباید ناراحت باشه - ذاتا اینجا فضای وبه چه راحت میشه کسی رو بد نام کرد یا با تعریف و تمجید بلندش کرد پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز