دامنه تالار گفتگوی شرکت رادکام » میزبانی(هاست) لینوکس » دامنه فرشاد نوروزی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ آذر ۱۳۹۱ ۲۱:۲۱ تعداد پاسخ ها 0 دامنه توسط فرشاد نوروزی ۴۳۷۷ روز قبل چگونه دامنه خود را باهاست ارتباط دهم دامنه من pasargadnew.ir فروتن فمی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط فروتن فمی ۴۳۷۷ روز قبل برای مرتبط کردن دامنه با هاست شما باید NS های مربوط به دامنه را تغییر دهید. NS ها بصورت معمول توسط شرکت سرویس دهنده هاستینگ به شما ارائه می گردد. محمد رضایی جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۷ آبان ۱۳۹۴ ۱۸:۴۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد رضایی ۳۲۹۵ روز قبل سلام چند باره که دارم مدارک تعهد نامه را ثبت میکنم لی هنوز شما میفرمایید ثبت نشده 118jam.irبفرمایید چرا ؟ سیما آسا رتبه کاربر جدید جنسیت مذکر کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ دی ۱۳۹۵ ۱۷:۱۸ تعداد پاسخ ها 3 توسط سیما آسا ۲۸۷۰ روز قبل شما باید ns دامنه را تغییر بدید پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز