انتقال دامنه تالار گفتگوی شرکت رادکام » ثبت دامنه (دامین) » انتقال دامنه محسن زارع جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ اَمرداد ۱۳۹۰ ۱۸:۰۵ تعداد پاسخ ها 0 انتقال دامنه توسط محسن زارع ۴۹۳۶ روز قبل سلام من می خوام دامنه خود را که روی پنل یک شرکت دیگه هست انتقال بدم رو پنل شما لطفا من را راهنمایی کنید؟ فاطمه طاهریان رتبه کاربر جنسیت زن کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ تیر ۱۳۸۶ ۱۴:۵۴ تعداد پاسخ ها 42 توسط فاطمه طاهریان ۴۸۰۲ روز قبل سلام من می خوام دامنه خود را که روی پنل یک شرکت دیگه هست انتقال بدم رو پنل شما لطفا من را راهنمایی کنید؟ سلام، لازم است مشخص کنید که TLD دامنه شما چیست ( ir، com و یا ....) و اینکه با چه شرکتی ثبت شده است (Tucows، Enom...) تا بتوانیم در این زمینه راهنماییتان کنیم. محمد جواد ساعی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۱ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۱۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد جواد ساعی ۴۷۲۸ روز قبل من هم دو تا دامین دارم دامین .co دامین .com که زمان انقضاش 10 روز دیگهس میخواستم بدونم چه گونه میتوانم به شرکت شما انتقال بدهم با شرکت لینیکس قرار داد داشته ام فروتن فمی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۰۱ تعداد پاسخ ها 0 توسط فروتن فمی ۴۷۱۱ روز قبل شما می توانید سفارش انتقال دامنه را برای هرکدام از دامنه ها ایجاد نمایید. برای انتقال دامنه شما باید unlock باشد و دسترسی به ایمیل ادمین دامنه و Authorization Code موجود باشد. پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز