انتقال دامنه از رادکام تالار گفتگوی شرکت رادکام » ثبت دامنه (دامین) » انتقال دامنه از رادکام صابر فتح الهی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ اسفند ۱۳۹۱ ۱۲:۴۶ تعداد پاسخ ها 0 انتقال دامنه از رادکام توسط صابر فتح الهی ۴۳۶۲ روز قبل باسلام من یک دامنه توی رادکام دارم می خوام اون به یک شرکت دیگه منتقل کنم کد EPP از کجا باید بگیریم؟ ظاهرا سایت پشتیبانی آنلاین نداره دوستان اگر اطلاع دارن راهنمایی کنن 1 عضو، از این پاسخ تشکر کرده است. سید سهیل حسینی در تاریخ ۲۷ مهر ۱۳۹۶ ۱۰:۳۲. محسن محمدی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۸ تیر ۱۳۹۱ ۲۱:۱۹ تعداد پاسخ ها 0 توسط محسن محمدی ۴۳۱۲ روز قبل با سلام وارد کنترل پنل دامنه تان شوید به قسمت Domain Extra رفته . درزیر کادری به نام Domain Auth Code در مقابل ان کد انتقال دامنه هست که باید برای انتقال به شرکت دیگر بدهید فاطمه طاهریان رتبه کاربر جنسیت زن کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ تیر ۱۳۸۶ ۱۴:۵۴ تعداد پاسخ ها 42 توسط فاطمه طاهریان ۳۸۷۰ روز قبل سلام، در راهنمای پرسشهای متداول انتقال دامنه در توکاوز توضیحات کاملی راجع به نحوه انتقال دامنه های ثبت شده توسط توکاوز داده شده است. انتقال دامنه های ir را نیز از طریق ایرنیک باید انجام دهید. موفق باشید پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز