نحوه دسترسی به کنترل پنل سایت .com ثبت شده توسط رادکام تالار گفتگوی شرکت رادکام » ثبت دامنه (دامین) » نحوه دسترسی به کنترل پنل سایت .com ثبت شده توسط رادکام محمد حسین طغیانی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۶ فروردین ۱۳۸۸ ۱۳:۵۵ تعداد پاسخ ها 0 نحوه دسترسی به کنترل پنل سایت .com ثبت شده توسط رادکام توسط محمد حسین طغیانی ۴۶۰۲ روز قبل دامنه .com من ثبت شده / چطوری میتونم به کنترل پنل آن دسترسی پیدا کنم؟ به چه آدرسی باید برم و یوزر و پسورد من چیه؟ محمد مهدی صفاری جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۵ مهر ۱۳۸۹ ۱۴:۰۶ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد مهدی صفاری ۴۵۱۲ روز قبل دامنه .com من ثبت شده / چطوری میتونم به کنترل پنل آن دسترسی پیدا کنم؟ به چه آدرسی باید برم و یوزر و پسورد من چیه؟ سلام این موضوع برای من هم سوال بود. به طور شانسی یه سری به ایمیلی که برای ثبت نام توی رادکام استفاده کرده بودم زدم و دیدم که روش دسترسی به کنترل پنل .com رو اونجا نوشتن. فاطمه طاهریان رتبه کاربر جنسیت زن کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ تیر ۱۳۸۶ ۱۴:۵۴ تعداد پاسخ ها 42 توسط فاطمه طاهریان ۳۸۷۰ روز قبل دامنه .com من ثبت شده / چطوری میتونم به کنترل پنل آن دسترسی پیدا کنم؟ به چه آدرسی باید برم و یوزر و پسورد من چیه؟ سلام، برای دسترسی به کنترل پنل دامنه تان از آدرس http://manage.radcom.co استفاده کنید. شناسه و گذرواژه نیز پس از انجام سفارش به ایمیل تان فرستاده میشود، در صورتی که آنرا از دست دادهاید می توانید برای واحد هاستینگ رادکام تیکت بگذارید که دوباره آنرا در اختیارتان بگذارند. لینک زیر نیز نحوه استفاده از کنترل پنل توکاوز است : » راهنمای ویدیویی استفاده از کنترل پنل توکاوز موفق باشید پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز