درخواست کمک جهت تمدید تالار گفتگوی شرکت رادکام » ثبت دامنه (دامین) » درخواست کمک جهت تمدید علی کرمی رتبه کاربر جدید جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ آبان ۱۳۹۱ ۰۰:۱۵ تعداد پاسخ ها 1 درخواست کمک جهت تمدید توسط علی کرمی ۳۷۱۳ روز قبل من واقعا سر از این سیستم تمدید در نمیارم خواهش میکنم با من تماس بگیرید این تمدیدو برا ما انجام بدین ممنون شیما دهباشی رتبه کاربر پیشرفته جنسیت زن کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ خرداد ۱۳۸۵ ۰۸:۳۹ تعداد پاسخ ها 56 توسط شیما دهباشی ۳۶۹۳ روز قبل در این مورد بهتر است تیکتی برای واحد هاستینگ ارسال نمایید. حسین بهمنی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۳۰ آذر ۱۳۹۴ ۱۷:۲۸ تعداد پاسخ ها 0 توسط حسین بهمنی ۳۲۶۶ روز قبل سلام من تو سایت دیگه دامنو ثبت کردم و الان می خواهم به جایی مثلا این جا انتقال بدم چون هزینه تمدید رو گرون حساب می کنه باید دقیقا چی کار کنم ممنون دامنم .com هست رضا پژند رتبه کاربر جدید جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۳ تیر ۱۳۹۱ ۲۱:۵۰ تعداد پاسخ ها 1 توسط رضا پژند ۲۷۶۱ روز قبل با سلام آیا امکان پذیر است که دومین از حالت تمدید یکساله به پنج ساله تغییر نماید؟ فاطمه آدینه رتبه کاربر جدید جنسیت زن کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۰۴ تعداد پاسخ ها 1 توسط فاطمه آدینه ۲۷۶۱ روز قبل با سلام در این مورد باید تیکتی به واحد هاستینگ ارسال نمایید تا دوره تمدید تغییر کند. پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز