چگونه dns را در کنترل پنل پلسک عوض کنم تالار گفتگوی شرکت رادکام » ثبت دامنه (دامین) » چگونه dns را در کنترل پنل پلسک عوض کنم بهزاد دهمرده کمک رتبه کاربر جدید جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ دی ۱۳۸۶ ۱۸:۲۵ تعداد پاسخ ها 3 چگونه dns را در کنترل پنل پلسک عوض کنم توسط بهزاد دهمرده کمک ۶۲۱۳ روز قبل با سلام به دوستان گرامی یک سوال داشتم ؟ چگونه میشود در کنترل پنل پلسک dns رو عوض کنم . شما امتحان کنید اگر عوض شد مراحل آن را هم در انجمن یا به ایمیل من توضیح بدهید . خواهش میکنم کمک کنید. email: behzaddahmardeh@gmail.com رادکام ادمین رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار، مدیر تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ آذر ۱۳۸۵ ۰۹:۵۵ تعداد پاسخ ها 87 توسط رادکام ادمین ۶۱۹۸ روز قبل سلام درخواست کنترل dns را برای پشتیبانی رادکام ارسال کنید. اکثرا چون عدم آشنایی کاربرا به dns باعث مشکلات در سرویسهای دامنه آنها می شود، کنترل dns پس از درخواست کاربر دراختیار قرار می گیرد. پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز