مشکل انتقال دامنه ir به بلاگفا تالار گفتگوی شرکت رادکام » ثبت دامنه (دامین) » مشکل انتقال دامنه ir به بلاگفا مهدی پناهی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اسفند ۱۳۸۶ ۱۵:۱۷ تعداد پاسخ ها 0 مشکل انتقال دامنه ir به بلاگفا توسط مهدی پناهی ۶۱۷۶ روز قبل با سلام ... من دیروز از طریق سایت رادکام یک دامنه در سایت nic ثبت کردم که جا داره از سایت رادکام و تمامی مسئولین محترم آن تشکر کنم . سوال من این است الان چگونه می تونم این دامنه جدید را به وبلاگم انتقال بدهم . آیا فقط کافی با توجه به توضیحات سایت بلاگفا dns های NS20.OURIRAN.NET NS21.OURIRAN.NEt به این شکل در سایت nic تغییر بدهم ؟؟ ممنون می شوم راهنماییم کنید رادکام ادمین رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار، مدیر تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ آذر ۱۳۸۵ ۰۹:۵۵ تعداد پاسخ ها 87 توسط رادکام ادمین ۶۱۷۰ روز قبل سلام می تونید یه راهنمای خوب توی آدرس https://help.radcom.co/fa/kb/5010/راهنمای-اتصال-دامنه-به-وبلاگ پیدا کنید. امیدوارم که کارتون رو راه بندازه. پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز