چگونه دامنه ام را تمدید کنم تالار گفتگوی شرکت رادکام » ثبت دامنه (دامین) » چگونه دامنه ام را تمدید کنم مهدی اوشانلو جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۸ اسفند ۱۳۸۶ ۱۹:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 چگونه دامنه ام را تمدید کنم توسط مهدی اوشانلو ۵۸۶۸ روز قبل با سلام می خواستم بدونم چه جوری باید دامنه ام را تمدید کنم دامنه من .com هست مونا پورجعفری رتبه کاربر جدید جنسیت زن کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ آبان ۱۳۸۷ ۱۱:۳۸ تعداد پاسخ ها 7 توسط مونا پورجعفری ۵۸۵۵ روز قبل با سلامدوست عزیز،برای تمدید دامنه ات،در سایت رادکام لاگین کن و از قسمت فهرست سفارشات روبروی سفارش مربوطه،یک گزینه تمدید هستش.اونو کلیک کن و سفارش تمدید دامنه را در رادکام تنظیم کن. روز خوبی داشته باشی. رادکام ادمین رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار، مدیر تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ آذر ۱۳۸۵ ۰۹:۵۵ تعداد پاسخ ها 87 توسط رادکام ادمین ۵۶۱۷ روز قبل می تونی با شرکت بتماسی قهرمان تقی نژاد جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۰ اَمرداد ۱۳۸۸ ۱۶:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط قهرمان تقی نژاد ۵۳۱۵ روز قبل نوشته شده توسط: مونا پورجعفری با سلام دوست عزیز،برای تمدید دامنه ات،در سایت رادکام لاگین کن و از قسمت فهرست سفارشات روبروی سفارش مربوطه،یک گزینه تمدید هستش.اونو کلیک کن و سفارش تمدید دامنه را در رادکام تنظیم کن. روز خوبی داشته باشی. با سلام من اون گزینه رو زدم و تمدید کردم ولی چون یه سرویس ایمیل هم میخواستم حذفش کردم ولی دیگه اون گزینه تمدید حذف شده!خواهش میکنم بررسی کنید میخوام دامنه رو تمدیید کنم ولی گزینه تمدید در پنلم وجود نداره پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز