درخواست کمک فوری تالار گفتگوی شرکت رادکام » ثبت دامنه (دامین) » درخواست کمک فوری محمد بخشی رتبه کاربر جدید جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ اسفند ۱۳۸۸ ۲۱:۲۸ تعداد پاسخ ها 1 درخواست کمک فوری توسط محمد بخشی ۵۴۰۹ روز قبل با سلام دامنه tebtajhiz.ir را بصورت 5 ساله در سامانه irnic ثبت نمودم اما به اشتباه در سایت شما آنرا بصورت 1 ساله پرداخت کردم که متاسفانه دامنه مذکور تعلیق شد پس از قرار گرفتن دامنه مورد نظر در لیست دامنه های آزاد شده اینبار آنرا بصورت 1 ساله ثبت کردم که این دامنه نیز در تاریخ 89.1.24 تعلیق خواهد شدخواهشمندم پرداخت این دامنه را با تیکت قبلی(7a903b25-1438) پیگیری نمایید علی صلح میرازیی رتبه کاربر جدید جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اردیبهشت ۱۳۸۸ ۱۸:۱۷ تعداد پاسخ ها 3 توسط علی صلح میرازیی ۵۴۰۷ روز قبل با سلامپرداخت دامنه شما انجام شد.برای پیگیری درخواست خود از سیستم تیکت استفاده کنید.موفق باشید. مختار سلمانی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۲ مهر ۱۳۸۹ ۱۰:۳۲ تعداد پاسخ ها 0 توسط مختار سلمانی ۵۱۲۲ روز قبل سلام.خسته نباشید من درخواست داده بودم که dns دامین رو تغییر بدن اما جواب دادن که من کنترل پنل رو دارم و خودم میتونم تغییر بدم.اما هرچی میگردم نمیتونم این کنترل پنل رو ببینم.. فقط مدیریت دامنه. ir هست ...کمکم کنید . پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز