نحوه Unlock کردن دامنه تالار گفتگوی شرکت رادکام » ثبت دامنه (دامین) » نحوه Unlock کردن دامنه سیدعلیرضا حسینی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۸:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 نحوه Unlock کردن دامنه توسط سیدعلیرضا حسینی ۳۸۷۴ روز قبل درود فراوانمن امروز یک دامنه به اسم Birjand.today ثبت کردم رمز عبور دامنه هم برای من ارسال شده ولی نمیتونم دی ان اس هاش رو تغییر بدم چون دامنه قفل هست چطور از حالت قفل خارج کنم ؟ س الف جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ اَمرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط س الف ۳۸۷۴ روز قبل با سلام شما می توانید قفل دامنه را از طریق منوی domain locking باز نمائید.موفق باشید. سیدعلیرضا حسینی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۲ اسفند ۱۳۸۹ ۱۸:۲۳ تعداد پاسخ ها 0 توسط سیدعلیرضا حسینی ۳۸۷۴ روز قبل درود، ببخشید این منوی Domain locking کجاست؟ به نظر غیر فعال هست؟ س الف جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ اَمرداد ۱۳۹۲ ۰۹:۱۴ تعداد پاسخ ها 0 توسط س الف ۳۸۷۴ روز قبل با سلام از طریق لینک زیر وارد کنترل پنل دامنه شوید. گزینه domain locking فعال خواهد بود.https://manage.opensrs.netموفق باشید. فاطمه طاهریان رتبه کاربر جنسیت زن کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ تیر ۱۳۸۶ ۱۴:۵۴ تعداد پاسخ ها 42 توسط فاطمه طاهریان ۳۸۷۳ روز قبل سلام، در راهنمای تصویری تنظیم دی ان اس دامنه نحوه تغییر دی ان اس دامنه و باز کردن قفل آن توضیح داده شده است. موفق باشید پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز