یوزر و پس کنترل پنل دامنه رو گرفتم ولی باز میگه invalid user and password چی کار کنم؟ تالار گفتگوی شرکت رادکام » ثبت دامنه (دامین) » یوزر و پس کنترل پنل دامنه رو گرفتم ولی باز میگه invalid user and password چی کار کنم؟ احمدرضا نوایی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۱ اَمرداد ۱۳۹۲ ۲۳:۵۰ تعداد پاسخ ها 0 یوزر و پس کنترل پنل دامنه رو گرفتم ولی باز میگه invalid user and password چی کار کنم؟ توسط احمدرضا نوایی ۳۸۷۲ روز قبل شما با چه مرورگری میرید؟ با کروم و فایر فاکس که اصلا تو کنترل پنل دامنه نمیره اکسپلورر هم که یوزر و پس رو میگه غلطه خدایی عجله دارم کمک کنید فاطمه طاهریان رتبه کاربر جنسیت زن کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ تیر ۱۳۸۶ ۱۴:۵۴ تعداد پاسخ ها 42 توسط فاطمه طاهریان ۳۸۷۲ روز قبل خطایی که می گویید ارتباطی به مرورگر ندارد، اگر پسورد را قبول نمی کند روی همان تیکتی که گذاشته اید به پشتیبانی اطلاع بدید تا بررسی کنند. پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز