انتقال دامنه به رادکام تالار گفتگوی شرکت رادکام » ثبت دامنه (دامین) » انتقال دامنه به رادکام محسن کاظم زاده رتبه کاربر جدید جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۶ فروردین ۱۳۹۵ ۰۲:۳۱ تعداد پاسخ ها 1 انتقال دامنه به رادکام توسط محسن کاظم زاده ۲۲۵۹ روز قبل سلام.وقت بخیر.من دامنه سایت iranmoshavere.com رو تو سایت پارس پک ثبت کردم.الان هم 6 ماه اعتبارش مونده.اگه به رادکام منتقل کنم اعتبارش صفر میشه؟ حمیدرضا نهاوندی رتبه کاربر جدید جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ تعداد پاسخ ها 5 توسط حمیدرضا نهاوندی ۲۲۵۸ روز قبل جناب آقای کاظم زاده، با عرض سلام و وقت بخیر، انتقال دامنه مستلزم تمدید یکسال میباشد و در نتیجه با انتقال دامنه iranmoshavere.com منجر به تعویق زمان انقضا به میزان یکسال و نیم خواهد شد. با تقدیم احترام واحد هاستینگ وثبت دامنه 1 عضو، از این پاسخ تشکر کرده است. سعید خسروی در تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۰ ۰۹:۱۶. پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز