تغییر نیم سرور ساب دومین تالار گفتگوی شرکت رادکام » ثبت دامنه (دامین) » تغییر نیم سرور ساب دومین محمد فرجی قناتی رتبه کاربر جدید جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۲:۰۸ تعداد پاسخ ها 1 تغییر نیم سرور ساب دومین توسط محمد فرجی قناتی ۱۸۹۱ روز قبل من پنل ارسال ایمیل انبوه برای سابسکرایبرهای سایتمون رو دارم شرکت مربوطه ازم میخواد که تحت دامنه خودم یه ساب دومین بسازم و نیم سرور های اون ساب دومین رو آدرس هایی که میدن ست کنم. چطور میتونم نیم سرور های ساب دومین رو مستقل از دومین اصلی تنظیم کنم. حمیدرضا نهاوندی رتبه کاربر جدید جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۲۳ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۱ تعداد پاسخ ها 5 توسط حمیدرضا نهاوندی ۱۸۸۰ روز قبل کاربر گرامی، به این منظور نیازی به ایجاد زیردامنه (ساب دومین) نیست. لطفا در زون DNS میزبانی خود، رکوردها را ایجاد کنید (رکورد از نوع A) و آیپی پنل ایمیل را روی رکوردها تنظیم کنید. در نظر داشته باشید اعمال این تنظیم را میتوانید با پینگ بررسی کنید. ضمنا زمان اعمال شدن این تنظیم بستگی به TTL سرویس DNS سرور میزبان دارد. موفق باشید پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز