عدم اجازه استفاده از ftp(فوری) تالار گفتگوی شرکت رادکام » کنترل پنل پلسک(Plesk) » عدم اجازه استفاده از ftp(فوری) کمیل سلمانی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اَمرداد ۱۳۸۸ ۱۲:۱۵ تعداد پاسخ ها 0 عدم اجازه استفاده از ftp(فوری) توسط کمیل سلمانی ۵۶۲۵ روز قبل با سلاممدتی است کامپیوتر با هر برنامه ftp که کار کنم به ftp سایتم وصل میشه ولی اجازه آپلود و حذف یا ویرایش فایل نمیدهآنتی ویروسی هم که روی سیستم نصبه قبلا هم همین بودممنون میشم راهنمایی کنید آیا راه حلی داره یا نه؟ کمیل سلمانی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۳ اَمرداد ۱۳۸۸ ۱۲:۱۵ تعداد پاسخ ها 0 توسط کمیل سلمانی ۵۶۲۵ روز قبل با دستورات اف تی پی command هم وصل شدم اجازه نداد مهدی عباسیان رتبه کاربر پیشرفته جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۷ تیر ۱۳۸۵ ۱۶:۳۷ تعداد پاسخ ها 93 توسط مهدی عباسیان ۵۶۲۰ روز قبل من حرفهای نیستم، ولی بررسی کن مجوزهای دسترسی (permission) پوشههای سایتت عوض نشده؟ محمدامین شریفی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۱۰ دی ۱۳۸۹ ۱۶:۳۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمدامین شریفی ۵۲۰۲ روز قبل نوشته شده توسط: مهدی عباسیان من حرفهای نیستم، ولی بررسی کن مجوزهای دسترسی (permission) پوشههای سایتت عوض نشده؟ سلام. باید توی دایرکتوری خواصی بریزیم؟ فایل ها، توی httpdocs هستند، ولی با ftp نمیشه وصل شد. کاشکی یه آموزش ای برای این کنترل پنل جدید پلکس می زاشتید. محمد محمدی جنسیت مرد کشور نقش ها عضو تالار تاریخ ثبت نام ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ ۱۵:۱۰ تعداد پاسخ ها 0 توسط محمد محمدی ۲۹۶۱ روز قبل دقیقاً همین مشکل رو تو سایت fasp.pro داشتم خیلی اذیت کنندس پرش به تالار ثبت دامنه (دامین) سئو و بهینه سازی برای موتورهای جستجو SEO طراحی سایت، مانا، B2B کنترل پنل پلسک(Plesk) مباحث گواهینامه SSL میزبانی(هاست) لینوکس میزبانی(هاست) ویندوز